Wednesday, December 23, 2009

Sakit....


Ya....akhirnya aku kembali ke negeri tercinta setelah 7 hari berkursus di Kelantan.Tapi,masalahnye skang badan aku ni tengah sakit.Aktiviti dia memang seksa tapi cool and best giler.
Banyak gak ar yang boleh aku belajar dari kursus ni and frankly,aku rasa cam ada perubahan kat diri aku ni.Memula memang aku tak nak gi,ye la,ganggu cuti aku kan.Tapi,aku pikir mungkin ada benda baik yang boleh aku dapat kat kursus ni,jadi,dengan hati yang kental,aku berangkat ke uitm.
Benar,aku perolehi pengalaman yang aku tak dapat di mana-mana.Insyallah,akan aku gunakan ilmu yang diperolehi.Lagi satu,aku dapat jumpa kawan baru.Contohnya,komander aku,aku cukup takut ngan dia waktu part 1 dulu.Dan apabila aku jumpa dia dalam kursus ni,cakap ngan dia,baru la aku tau,dia seorang yang cool giler.And aku juga dapat jumpa ramai orang yang hebat.Alhamdulillah.
Apepun,kursus ni akan jadi salah satu kenangan yang paling manis dalam kehidupan u aku.

No comments:

Post a Comment